استرس

چگونه به فردی که استرس دارد کمک کنیم؟

ملاحظات و نکات

چگونه به فردی که استرس دارد کمک کنیم؟

۱۰ نکته برای کمک به فردی که استرس دارد! چگونه به فردی که استرس دارد کمک کنیم؟ همه ما در مسیر زندگیمان شرایط استرس زایی را تجربه کرده ایم. بعضی از آنها آنقدر خفیف بوده که گریبانگیر ما نشده است. بعضی از آن شرایط هم آنقدر شدید بوده که نیازمند کمک از دیگران شدیم. اینجا زمانی است که به دوستان و عزیزانمان نیاز داریم.

هیچ چیزی مایوس کننده تر از این نیست که ندانیم چطور به دوست و عزیزمون که استرس داره و بهمون شدیدا نیاز داره کمک کنیم! در ادامه نکاتی برای کمک کردن به شما و یادگیری کارهایی که باید در این زمان ها انجام دهید معرفی می کنیم.

 

  • فقط گوش کنید. دوست خود را ترغیب کنید تا هر چیزی که تو دلش هست را برای شما بازگو کند. بعضی وقت ها نیازی نیست که برای مشکل دوستتان راه حلی داشته باشید. او فقط به اینکه حرف هایش را بشنوید نیاز دارید ، پس برایش شنونده خوبی باشید. او از شما توقع دارید که بشنوید و درک کنید. به هیچ وجه سعی نکنید او را سرزنش یا مقصر قلمداد کنید.
  • کمک کنید تا به فعالیت هایشان برسند! برای همراه بودن با آن ها داوطلب شوید! این کار باعث می شود تا زمان های تنهایی آن ها که به موجب آن وقت بیشتری برای متمرکز شدن روی مشکلاتشان دارد کمتر شود. همچنین به شما وقت بیشتری می دهد تا بتوانید صحبت هایشان را بشنوید و با دغدغه هایشان آشنا شوید. جوری رفتار نکنید که انگار دارید به یک فرد ناتوان و از روی دلسوزی کمک می کنید و اینکار را بخاطر اینکه دوست همدیگه هستید انجام دهید و تا جایی که ممکن هست باید این کمک ها طبیعی به نظر برسند.
  • مشوق آن ها باشید. بعضی اوقات استرس از شکست به وجود می آید که فرد احساس کم ارزش بودن می کند. در این مواقع دوست شما از جملات تشویق کننده شما بهره خواهد برد. از کلام مثبت و اطمینان بخش استفاده کنید. آن ها را مطمئن سازید که چطور این مشکل باعث پیشرفتشان می شود. این مشکل برای چه افراد دیگری پیش آمده و اینکه چطور از پس این مشکل برآمدند. از زندگی خودتان هم میتوانید مثالی بزنید.
  • رفتارتان طوری باشد تا همه چیز را به شما بگویند. استرس اغلب پشت درهای بسته تشدید می شود. دوستتان را به گردش دعوت کنید . متوجه خواهید شد که اینکار چقدر به فرد کمک می کند. از جاهای دیدنی با یکدیگر دیدن کنید تا برای لحظه ای هم از عامل استرس زا او را دور کرده باشید. شب ها اجازه دهید که در خانه مانده تا بتوانند به موقع بخوابند چرا که تا دیر وقت بیرون ماندن برایشان مضر خواهد بود. اگر تقویم شما در طول روز پر است ، با دوستتان در اوایل شب قراری بگذارید. تلفن زدن و مطلع کردن فرد از اینکه قصد دارید با وی دیداری داشته باشید از سرزده رفتن درب منزل و غافلگیر کردن دوستی که دچار استرس است بهتر است.
  • با یکدیگر ورزش کنید. اگر دوستتان درگیر کارهای روزانه خودش است ، او را ترغیب به ورزش کردن با خود کنید . اگر امکان پذیر است می توانید با هم به یک باشگاه ورزشی بروید یا اینکه در خانه از فیلم های آماده حرکات ورزشی استفاده کرده و تمرین کنید. دویدن در صبح زود باعث می شود تا روز را به شادابی و طراوت آغاز کنند. ورزش کردن باعث کم کردن استرس و بهبود گردش خون می شود.
  • با یکدیگر به یوگا و انجام مدیتیشن بپردازید. مدیتیشن باعث می شود که ذهن ریلکس شود و طبق مطالعات باعث کمک به مدیریت استرس خواهد شد. اگر دوستتان را به کلاس های یوگا و مدیتیشن دعوت کنید مطمئنا بهره زیادی از آن خواهد برد.
  • غذای مناسب پیشنهاد کنید. آنها را ترغیب به خوردن غذاهای سالم مانند میوه جات و سبزیجات کنید تا باعث پایین نگه داشتن استرس در آنها شوید. موز و اکثر مرکبات میوه مناسبی برای فردی که استرس دارد است. خوردن ماست هم توصیه می شود.
  • برای دوست خود کتاب یا مجله بخرید. اگر دوست شما از خواندن دوری می کند این را به فال نیک بگیرید و برایش کتاب یا مجلاتی بخرید که درباره کنترل استرس باشد. داستان هایی موفقیت آمیز از زندگی افرادی که با این مشکلات ذهنی مقابله و پیروز شدند هم میتواند مناسب دوست شما باشد.
  • آنها را درگیر سرگرمی هایشان کنید. انسان ها بیشترین لذت را زمانی میبرند که در حال انجام کارهایی هستند که به آن علاقه دارند. به عنوان یک دوست حتما از سرگرمی های دوست خود اطلاع دارید. ممکنه رقصیدن ، نقاشی کردن ، مسافرت کردن یا موارد دیگری باشد. مطمئن باشید که دوستتان بعد از انجام آن با شما احساس شادابی خواهد کرد.
  • آن ها را پیش متخصص ببرید. هنگامی که در حال کمک به دوستتان هستید ، هیچوقت فراموش نکنید که او به یک متخصص ، مشاور و روانپزشک هم نیاز دارد. فرد متخصص در این زمینه ممکن است همه چیزی باشد که دوست شما برای مقابله با شرایط استرس زا نیاز داشته باشد. این مسئله زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که حس کنید دوستتان اثراتی از غمگین بودن و افسردگی از خود بروز می دهد. دوست شما ممکن است در ابتدا بی میل به دیدن متخصص باشد و ادعا کند که هنوز استرسش آنقدر شدید نشده که لازم باشد پیش دکتر برود اما این گفته را صحیح فرض نکنید و متقاعدش کنید که یک دیدار با دکتر و فرد متخصص هیچ اشکالی ندارد حتی اگر واقعا همانطور که می گوید باشد.
برچسب ها

مطالب مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close